Szállítási feltételek

Kiszállítást csak Magyarország területére vállalunk munkanapokon!

A KERTÁRUHÁZ Bt. minden esetben írásban visszaigazolja az Ön megrendelését és jóváhagyja az Ön által választott szállítási módot. A visszaigazolásban tájékoztatjuk a várható szállítási és átvételi időről.

A megrendelt termékek kifogástalan állapotát megtekintheti az áru átvételét igazoló dokumentum aláírása előtt.
Külön csomagolási költséget nem számolunk fel.

Ha a kiválasztott termékekből összeállította kosarának végleges tartalmát, akkor a program automatikusan felkínálja a lehetséges átvételi- és szállítási- valamint fizetési lehetőségeket.

Cégünk mindent megtesz azért, hogy Ön a lehető legkényelmesebben és kedvező áron jusson hozzá a kiválasztott termékekhez, ezért többféle lehetőség közül választhat az alábbiak szerint.

Házhozszállítás:

Önnek lehetősége van a megrendelését kényelmesen otthonában átvenni.
A házhozszállítást DPD futárszolgálat végzi.

A szállítás díja:

Db/kg Bruttó ár/csomag
1 db bármely termékünk súlytól függetlenül 2 000 Ft
2 db bármely termékünk ami összesen 10 kg alatt 2 000 Ft
2 db termék 10 kg fölött 4 000 Ft
3 db termék 6 000 Ft
4 db termék 8 000 Ft
Minden további termék annyiszor 1 500 Ft, amennyi terméket vásárol. Például 5 db termék szállítási költsége 5 X 1 500 Ft, azaz 7 500 Ft, 10 db termék 10 X 1 500 Ft, azaz 15 000 Ft.
A szállítási díj tartalmazza az utánvét díját is!

A teljesítés helye:
a megrendelt termékeket a szállító ajtóig viszi, kivéve a nagyméretű és 50 kg feletti csomagokat, amely esetében a helyi adottságok függvényében tud teljesíteni.

Fizetés:

A rendelése ellenértékét kifizetheti az áru átvételekor készpénzben külön díj ellenében, átutalhatja a visszaigazolásban megadott bankszámla számra vagy rendezheti online, a rendelés rögzítésekor bankkártyás fizetéssel. A fizetési lehetőségekről bővebben az Fizetési módok menüpontban tájékozódhat. Házhozszállítás esetén kérjük, pontos összeget készítsen elő, mert nem minden esetben van lehetőség nagy címletből visszaadni.

Szállítási határidő:
Raktári termékek
 esetén Magyarország területére visszaigazolásától számított 1-5 munkanap.
Nem raktári termékek esetén a visszaigazolás alapján.

Kiszállítás extra méretű és törékeny termékek esetében:

Extra méretű és, vagy törékeny* (pl.: nagyméretű termék) termékek házhoz szállítását az áru megóvása érdekében kizárólag raklapos szállítással tudunk vállalni. A raklapos áruszállítás területi beosztás szerint meghatározott napokon történik, melynek díja bruttó 5100.- Ft / raklap. Szállítási határidő a megrendelés rögzítésétől/visszaigazolásától 1-5 munkanap. Pest megye területén 1-2 munkanap.

A teljesítés helye:
a megrendelt termékeket a szállító ajtóig viszi, kivéve a nagyméretű és 40 kg feletti csomagokat, amely esetében a helyi adottságok függvényében tud teljesíteni. Emeletre történő szállítást sajnos külön díj ellenében sem tudunk vállalni.

Fizetés:

A rendelése ellenértékét kifizetheti az áru átvételekor készpénzben külön díj ellenében, átutalhatja a visszaigazolásban megadott bankszámla számra vagy rendezheti online, a rendelés rögzítésekor bankkártyás fizetéssel. A fizetési lehetőségekről bővebben az Fizetési módok menüpontban tájékozódhat.

Szállítási határidő:

Raktári termékek Magyarország területére visszaigazolásától számított 1-5 munkanap.
Nem raktári termékek esetén a visszaigazolás alapján.
*Amennyiben a megrendelt termékek körmérete (max. 3 m = 2x magasság + 2x szélesség + 1x hosszúság) meghaladó csomagot képez

Kiszállítás esetén csak pontos összeget tudunk átvenni! 

Amennyiben az előre egyeztetett időpontban a Vevő a terméket nem veszi át, akkor a sikertelen és az ismételt kiszállítás költsége is őt terheli.